Beveiliging

Een alarm en camerabewaking staan steevast garant voor veiligheid. Het schrikt potentiële inbrekers af en zorgt ervoor dat er 24/7 gewaakt wordt over de omgeving waarin u woont of werkt. Wij specialiseren ons in het plaatsen van een complete beveiliging aan uw behoeften en wensen. Voor de keuze van het juiste systeem dat het meest geschikt is voor uw specifieke behoeften staan wij u graag bij met een persoonlijk advies.
 

Wij zijn een erkende INCERT-gekeurde beveiligingsfirma. Hierdoor bent u verzekerd van een kwaliteitsvolle en betrouwbare alarminstallatie! Dankzij het INCERT-kwaliteitslabel kiest u in alle vertrouwen uw installateur, materiaal en alarmcentrale. Kortom: een beveiligingsketen met alleen maar sterke schakels!

Camerabewaking zorgt ervoor dat u extra kan beveiligen en overal uw eigendom kan bekijken. De nieuwste slimme camera's waarschuwen u bij onheil en zijn uitgerust met gezichtsherkenning en detectie van menselijke silhouetten en artificiële intelligentie.

Via toegangscontrole kan u op een veilige manier bepalen wie op welk tijdstip toegang heeft tot uw eigendom. Denk maar aan videofonie, badgesystemen, vingerscanners, nummerplaten, gezichtsherkenning, codeklavieren, ... Deze systemen zijn tegenwoordig te bedienen via smartphone en tablet. 

Enkele van onze referenties: DFDS, Eutraco, BMW Dejonckeere, Range Rover, Marvaparken, TVH, ...

Alarmsysteem

Camerabewaking

Toegangscontrole

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Wij contacteren u zo spoedig mogelijk!

Vraag offerte aan
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Wij contacteren u zo spoedig mogelijk!

35 jaar ervaring

kwalitatieve

producten

betaalbare prijzen

vrijblijvende offerte

100%

klantentevredenheid

Roger Technology dealer

kom naar onze

toonzaal

 

 

Uw specialist in alle automatisaties en beveiligingen!

Algemene voorwaarden With    by Plenso