Beveiliging

Een alarm en camerabewaking geven en bieden u de nodige veiligheid. Het schrikt potentiële inbrekers af en zorgt ervoor dat er 24/7 gewaakt wordt over de omgeving waarin u woont of werkt. Wij streven steeds naar hogere betrouwbaarheid en goede beeldkwaliteit. Wij specialiseren ons in het plaatsen van een complete beveiliging aan uw behoeften en wensen. Voor de keuze van het juiste systeem dat het meest geschikt is voor uw specifieke behoeften staan wij u graag bij met een persoonlijk advies.

Beelden in en rond uw eigendom kunnen opgeslagen worden en onmiddelijk bekeken worden vanop gelijke welke pc of smartphone in de wereld. Afhankelijk van uw wensen kunnen er zowel analoge als IP oplossingen worden aangeboden. 
Body camera's,minidomes,bullet camera's,PTZ en domes. Eigenlijk te veel mogelijkheden om allemaal op te noemen.

Onnodig te zeggen dat vandaag de dag een inbraakalarm bijna een noodzaak is geworden. Jammergenoeg plaatsen 90% van ons een alarm pas na een eerste effectieve inbraak. Woningen beveiligen is immers veel meer dan het plaatsen van een elektronisch alarm met de daarbijhorende detectoren,magneetcontacten,sirenes en codeklavieren. Door onze ervaring kunnen wij u zonder twijfel de deskundige plaatsing en het onderhoud van uw systeem verzekeren. Ook bv. het plaatsen van veiligheids-en/of branddeuren behoort tot ons gamma. Infrarood palen verwittigen u zelfs voor de indringers binnen zijn in uw woning.

Elk beveiligingssyteem wordt altijd op maat uitgewerkt.Bezorg ons uw plan en alles wordt in detail uitgewerkt.Het best maakt u hieromtrent een afspraak bij u ter plaatse zodat wij  de zwakste punten van uw eigendom kunnen constateren om deze optimaal te kunnen beveiligen. Ook grote projecten schrikken ons niet af. 

Alarmsysteem

Camerabewaking

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Wij contacteren u zo spoedig mogelijk!

Vraag offerte aan
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Wij contacteren u zo spoedig mogelijk!

30 jaar ervaring

kwalitatieve

producten

Roger technology

betaalbare prijzen

vrijblijvende offerte

100%

klantentevredenheid

jaarlijks

onderhoudscontract mogelijk

kom naar onze

toonzaal

 

 

Uw specialist in alle automatisaties en beveiligingen!

Algemene voorwaarden With    by Plenso