Vraag een interventie aan

Algemene voorwaarden voor interventies

De verrekening van de kosten (excl. BTW) voor een interventie tijdens de kantooruren (08h-17h) gebeurt als volgt:

1. Voertuig en voorbereiding

Deze worden per km verrekend aan 0,55 €/km (excl. BTW). De kilometers worden gerekend vanaf Apo-lux BV te 8800 Roeselare naar het adres van de interventie. 

2. Reisuren technieker

Deze worden verrekend aan 58,00€/u (excl. Btw). Dit is de effectieve tijd tussen het vertrekuur vanaf het magazijn en aankomstuur bij de klant alsook het vertrekuur van bij de klant terug naar het magazijn.  

3. Werkuren technieker

Deze worden verrekend aan 58,00 €/u (excl. Btw). Dit is de tijd die ter plaatse wordt gepresteerd.

4. Materialen

Deze worden per stuk verrekend en zullen worden gefactureerd aan de dagprijzen. Voor automatisaties of installaties die niet door Apo-lux BV geplaatst zijn nemen wij geen onderdelen op voorraad. Eventuele tijdelijke herstellingen worden na het ter beschikking zijn van nieuwe onderdelen of na productie ervan afgewerkt aan de hier vermelde tarifering (excl. BTW).

 • Voertuig en voorbereiding 0,55 €/km.
 • Reisuren technieker 58,00 €/u.
 • Werkuren technieker 58,00 €/u.
 • Materialen Eenheidprijzen.

BELANGRIJK

 • De datum van de interventie die wij u hierbij aanreiken, kunnen wij u nooit garanderen. Dit geldt ook voor wat betreft een eventueel meegedeeld tijdstip. Onze planning is helaas zeer onderhevig aan veranderingen.
 • Wij vragen om op het einde van de interventie de werkbon van de technieker te ondertekenen ter goedkeuring van de uitgevoerde werken. Bij afwezigheid wordt er verondersteld dat u akkoord bent met de uitgevoerde werken.
 • Indien u zelf niet aanwezig kan zijn tijdens de dag van de interventie: gelieve de sleutels, de afstandsbedieningen en de code van het codeklavier ter beschikking te houden van onze mensen. Bij voorkeur steekt u deze zaken in een omslag aan de binnenkant van de poort / van de kast van de poort. Een telefoonnummer op de omslag laat ons toe om u te bellen in geval van problemen.
 • Wij gaan er ter goeder trouw steeds vanuit dat er aan onze technieker toegang verleend wordt tot de site en de installatie, tenzij expliciet anders vermeld door de opdrachtgever. Mogen wij u vriendelijk vragen de nodige toegangsdocumenten per e-mail over te maken in geval van specifieke toegangsprocedures zodat wij het nodige kunnen doen. Indien toegang geweigerd wordt en voorafgaandelijk bij de interventie-aanvraag geen gewag werd gemaakt van een specifieke toegangsprocedure, dan zien wij ons genoodzaakt de kosten van dergelijke nutteloze verplaatsing aan te rekenen.
 • Een herstelling wordt aan de Belgische btw onderworpen.
  De opgegeven prijzen zijn excl. btw, de tarieven hiervan worden volgens de belgische wetgeving aangerekend. (6% btw indien de herstelling een werk bevat geïntegreerd in de woning en deze woning ouder is dan 10 jaar | 21% | BTW MC indien geldig btw nummer). 
 • GARANTIEVOORWAARDEN: 
  Er is een garantieduur van 24 maanden op alle producten tegen productiefouten. De periode vangt aan na de installatiedatum met een max van 30 maanden na productiedatum, welk elk product vermeldt op typeplaatje. De garantie dekt het herstellen of vervangen van de defecte onderdelen. 
  Op werk en verplaatsing geldt er 1 jaar garantie. 

Mocht u hierover nog vragen hebben, aarzel dan niet ons te contacteren voorafgaand aan de uitvoering van de interventie.

Vraag hier uw interventie aan

OVER UW POORTUW GEGEVENS

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Wij contacteren u zo spoedig mogelijk!

Vraag offerte aan
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Wij contacteren u zo spoedig mogelijk!

35 jaar ervaring

kwalitatieve

producten

betaalbare prijzen

vrijblijvende offerte

100%

klantentevredenheid

Roger Technology dealer

kom naar onze

toonzaal

 

 

Uw specialist in alle automatisaties en beveiligingen!

Algemene voorwaarden With    by Plenso