Alarmsysteem

Contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende offerte

Interesse in onze producten? Aarzel dan niet om ons te contacteren

Wij zoeken samen met u naar de meest geschikte oplossing voor uw klant.

Contacteer ons
Lijst
Share

APOLUX installeert alarmsystemen tegen inbraak in uw huis, bedrijf, residentie,... De dag van vandaag is een inbraakalarm bijna een noodzaak geworden. Hiervoor zijn we erkend door het ministerie van Binnenlandse zaken onder het nummer FOD beveiligingsnr: 20 136 05. Eveneens beschikken wij over een INCERT-certificaat. Dit geeft aan onze klanten de zekerheid van een betrouwbare beveiligingsinstallatie op alle vlakken. Dit label weerspiegelt onze kennis & kwaliteit. INCERT: A-0219.

Uw eigendom beveiligen is immers veel meer dan het plaatsen van een elektronisch alarm met de daarbijhorende detectoren, magneetcontacten, sirenes en codeklavieren. Dankzij onze ervaring kunnen wij u een deskundige plaatsing en het onderhoud van uw systeem verzekeren. Wij zorgen voor het (wettelijk verplicht) jaarlijks nazicht en onderhoud van uw alarmsysteem en voor de eventuele aansluiting aan de meldkamer. Naast het plaatsen van alarmsystemen, plaatsen wij ook veiligheids-en/of branddeuren of infrarood palen op uw terrein die u zelfs verwittigen vóór de indringers binnen zijn in uw woning!

Onze alarmsystemen zijn allemaal te bedienen vanop afstand met app of via pc. U heeft ook de mogelijk dat wij uw alarmsysteem koppelen aan uw domoticasysteem, als dat niet handig is!

Ieder beveiligingssyteem wordt altijd op maat uitgewerkt. Bezorg ons uw plan en wij werken reeds een overzichtelijk plan ivm. uw alarmsysteem voor u uit. Een afspraak op uw terrein maakt het altijd aangenaam, zo kunnen wij de zwakke punten van uw eigendom constateren om deze optimaal te kunnen beveiligen. Ook grote projecten schrikken ons niet af. 

Wist u dat slechts 90% van de mensen pas een alarm plaatst na de eerste effectieve inbraak?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Wij contacteren u zo spoedig mogelijk!

Vraag offerte aan
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Wij contacteren u zo spoedig mogelijk!

35 jaar ervaring

kwalitatieve

producten

betaalbare prijzen

vrijblijvende offerte

100%

klantentevredenheid

Roger Technology dealer

kom naar onze

toonzaal

 

 

Uw specialist in alle automatisaties en beveiligingen!

Algemene voorwaarden With    by Plenso