PrivéB2BIndustrie

A.P.O-LUX is uw specialist voor poortautomatisatie en bewaking.

Door onze jarenlange ervaring (27 jaar!) kunnen we u een totaalconcept aanbieden. Tevreden klanten dit is ons hoofdmotto!

Wij zijn perfect op de hoogte van de meest moderne beveiligingssystemen en alle mogelijkheden qua automatisaties van industriele poorten en hekken, slagbomen, automatische deuren, snelloopdeuren, gepantserde deuren, rampalen, pneumatische palen, camerabewaking en toegangscontrole.

Onze troeven

  • Door onze jarenlange ervaring is geen enkele poort voor ons te moeilijk.
  • Uw automatisatie, alarm, bewaking...: alles door 1 bedrijf.
  • We werken in gans België.
  • We volgen de nieuwste technology in de automatisatiewereld! Triple force motoren: kwaliteit van vroeger, technology van nu!
  • Indien gewenst verzorgen wij de totale oplossing van A tot Z, van de betonwerken, bekabelingswerken  tot de aansluiting.

Nieuws

Nieuws

Onze digitale slagboom: AGILIK

De Agilik is volledig borstelloos, wat zich vertaalt in een grotere kracht en een langere levensduur. Met zijn moderne vormgeving is hij een streling voor het oog. Kijk snel verder.

Lees meer

Nieuws

 Brushless motoren

De borstelloze motoren zijn de nieuwste innovatie van Roger Technology. Deze nieuwe motoren hebben vele voordelen zoals een langere levensduur door de lage slijtage en een stabiele kracht bij alle buitengewone versnellingen en vertragingen.Door deze technology kan uw motor nooit meer te warm krijgen! Stroomuitval? Door gebruik van een batterijmodule kan de poort blijvend automatisch bediend worden!

Deze motoren zijn nu verkrijgbaar voor alle draaipoorten en ook voor de schuifpoorten!

Lees meer